Nyírségvíz Zrt. videós tájékoztatója a vízmérő aknák és fedlapok szigeteléséről

 http://www.nyirsegviz.hu/vizmeroakna-teliesitese

 

Nyírségvíz Zrt. tájékoztatója az ivóvízvezeték mechanikus tisztításásáról

 Tájékoztató

 

PÁLYÁZATOK

http://nyirbator.hu/palyazatok


HIRDETMÉNYEK

http://nyirbator.hu/kozfeladatot-ellato-szerv-hirdetmenyei-kozlemenyei


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS LAKOSSÁGI INTERNET-HOZZÁFÉRÉS ÉS HASZNÁLAT TÁMOGATÁSÁRA


Ösztöndíjpályázatok 

 I. "A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS Nyírbátor Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2020/2021. tanév második és a 2021/2022. tanév első félévére vonatkozóan

 II. "B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS Nyírbátor Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára

 Szabályzat

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2020. november 05. A pályázati kiírás megtekinthető illetve a dokumentumok letölthetőek a  www.nyirbator.hu városi honlapról vagy beszerezhetőek a Polgármesteri Hivatal Szociális Csoportjánál (új épület. I. em. 141. iroda).


KSH Sajtóközlemény

 Harmadik alkalommal szervezi a Miből élünk? felmérést a KSH - Év végéig 15 ezer háztartást kérdeznek meg

 Központi Statisztikai Hivatal Nyírbátor településen 2020. szeptember 15. és december 31. között hajtja végre a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvétel harmadik hullámát.


KÉRDŐÍV MUNKAERŐPIACI PROJEKTTEL KAPCSOLATBAN

Nyírbátor Város Önkormányzata egy határon átnyúló munkaerőpiaci projektet valósít meg, amelyben partnere a romániai Nagykároly város. 
Célja a két város foglalkoztatási helyzetének javítása, a munkaerőpiac keresleti és kínálati oldalának összehangolása, a helyi vállalkozások versenyképességének megerősítése és a határon átnyúló munkaerőpiaci mobilitás elősegítése.
Kérjük, hogy olyan személy töltse ki a kérdőívet, aki megfelelő információval rendelkezik a vállalkozás pénzügyi és személyi jellegű adatairól.
Köszönjük a kitöltést!
 

HIRDETMÉNY NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN

 HirdetményUnokázós csalások! Az utóbbi időben ismét felbukkantak az úgyneve-zett „unokázós csalásos” telefonhívások. Közös jellemzőjük, hogy a bűnözők telefonon hívnak fel idős embereket, majd a csaló a kiszemelt áldozat hozzátartozójának, például az unokájának, gyermekének, valamilyen rokonának adja ki magát, vagy azt mondja, hogy az ő megbízásából telefonál. Ha bűncselekmény áldozatává válik, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon!

 Tájékoztató


Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a Nyírbátorban működő közforgalmi gyógyszertárak ügyeleti rendjét 2020. szeptember 1-jétől megváltoztatja

 Tájékoztató


Fürdő járat  Hétfő - Péntek

 MenetrendSZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG MÁTÉSZALKAI KATASZTRÓFAVÉDELMI KIRENDELTSÉG

Tárgy: Tájékoztatás nyári betakarítási, mezőgazdasági munkálatok tűzvédelmi előírásaival kapcsolatosan

 Tájékoztató


LAKOSSÁGI  HIRDETMÉNY

Nyírbátor Város Önkormányzat Képviselő-testülete ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a jelenleg hatályos településrendezési eszközeit módosítani kívánja.  Ezen elhatározását a 86/2020.V.29) számú önkormányzati határozat rögzíti.

 Hirdetmény


Tájékoztató a gyermegyógyászat újraindításáról


A Magyar Állam a három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni

 HirdetményNYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatója

 Tájékoztató


KÖZLEMÉNY - Zajkibocsátási határérték megállapítása

 A 4300 Nyírbátor, Debreceni u. 31. szám alatti önkiszolgáló autómosó elnevezésű ipari tevékenység zajkibocsátása vonatkozásában


Rendőrségi felhívás!

Felhívjuk a nyírbátori időskorúak figyelmét, hogy vannak, akik visszaélnek az idősek rászorultságával a koronavírus-járványra hivatkozva. Megtévesztéssel lakások fertőtlenítését, vírus szűrésére alkalmas tesztet és maszkot, vagy idős személyek ellátására szolgáltatást ajánlanak fel.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy csak és kizárólag azoktól fogadják el a segítségnyújtást, akik igazolják magukat. A bűncselekmények megelőzése érdekében, kérjük, tájékoztassák erről a környezetükben élő időseket!

Nyírbátor Város Szociális Szolgálata munkatársai kitűzőt viselnek és igazolják magukat.

Vigyázzanak magukra és egymásra!


Tűzgyújtási tilalom!

Naponta a lenti linken keresztül lehet tájékozódni, hogy hol van tűzgyújtási tilalom elrendelve.

https://katasztrofavedelem.hu/55/tuzgyujtasi-tilalom-terkep

 Tűzgyújtási tilalomNyírbátori Járási Hivatal

Közlemény - időpontfoglaláshoz kötött ügyfélszolgálat


A rendkívüli helyzet miatt a személyes jelenlétet igénylő feladatellátások a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Nyírbátori Tagintézményében szünetelnek. Az ellátást online szervezzük, amelyhez információt az intézmény honlapján és Facebook oldalán találhatnak. Ugyanitt egy kérdőív kitöltésével tudják felvenni azok a szülők szakembereinkkel a kapcsolatot, akiknek a gyermekei ebben a tanévben ellátást kaptak.

- Facebook elérhetőség: Pedagógiai Szakszolgálat Nyírbátor
https://www.facebook.com/Pedag%C3%B3giai-Szakszolg%C3%A1lat-Ny%C3%ADrb%C3%A1tor-103675737938371/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAZ1k-Mc3BmLaZBikJE691zvX34FAAaDyV2AVOs8qnhi0hASFeNUqS8wZkQlOStKY6UtV26TFxR2tJW

- Honlap elérhetőség: https://pedagogiai-szakszolg-nyirbator.webnode.hu/

- A kérdőív elérhetőségének a linkje: https://forms.gle/kQkNEFzt8gqcXhbx9


 

Alapítványi iskola - Jelentkezési lap 2020/2021. tanév

 Jelentkezési lap


NYÍRBÁTOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT HIRDET CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA 2020. ÉVRE

 Pályázati felhívás


Nyírbátor Város Önkormányzata által beiskolázás témakörében kibocsátott szülői igényfelmérés

Ezt a kérdőívet azért készítettük, hogy a szülők igényeit felmérjük általános iskola indításával kapcsolatban.  
Kérjük, hogy olvassa el a kérdéseket és válaszoljon azokra őszintén, hiszen csak így tudjuk kellőképpen feltérképezni a szülők valós igényeit!
Az utolsó kérdésnél kérjük, írja le Ön is azokat a véleményeket, javaslatokat, igényeket, amelyek megfogalmazódtak Önben, mint szülőben. 
A kérdőív kitöltésének határideje: 2020. március 13. 
Köszönjük!

Kérdőív


Nyírbátor Város Önkormányzata 2020. évi Városi Rendezvényterve


Nyírbátor – gyógyszertárak ügyeleti beosztása 2020.év
LAKOSSÁGI FÓRUM
 
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Nyírbátor Város Önkormányzata 2019. december 19-én, csütörtök 9 órai kezdettel a Nyírbátori Polgármesteri Hivatal Dísztermében (4300 Nyírbátor, Szabadság tér 7.) LAKOSSÁGI FÓRUMOT tart.

A módosítással érintett tervezési terület: 1. Nyírbátor, Táncsics u. – Bóni u. – Gyulaji u. – Akácfa u. által határolt tömbben elhelyezkedő ipari területen: a. az UNILEVER Magyarország Kft. telephelyén végrehajtandó üzemfejlesztés (gyártói és raktározási kapacitás bővítés) támogatásához
A lakossági fórumon a már elkészült dokumentumok kerülnek bemutatásra, miután lehetőség nyílik arra, hogy a bemutatott anyaggal kapcsolatosan véleményt nyilvánítsanak a résztvevők.


IGAZGATÁSI SZÜNET

ALATT 2019. DECEMBER 23. NAPJÁTÓL 2020. JANUÁR 1. NAPJÁIG AZ ÜNNEPEKRE VALÓ TEKINTETTEL A POLGÁRMESTERI HIVATAL ZÁRVA TART, AZ ÜGYINTÉZÉS SZÜNETEL.

ÜGYELETI TELEFONSZÁM: 06/30687-4214 (rendkívüli, sürgős esetben)

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! 


Pályázatok: http://nyirbator.hu/palyazatok


Nyírbátor teljes közigazgatási területére méhbetegség miatt zárlat elrendelése

 Tájékoztató


Az afrikai sertéspestis (ASP) Békés megye területén történt megjelenésével és a betegség terjedésével kapcsolatos intézkedések

 Tájékoztató"SEGÍTENI JÓ!" Karácsonyi adománygyűjtő akció

Nyírbátor Város Önkormányzata a Kulturális Központtal közösen, 2019. november 18. és december 16. között, ismét karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez a nehéz körülmények között élő nyírbátori családok javára. Kérünk mindenkit, aki teheti, csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez és felajánlásával tegye szebbé a rászoruló családok karácsonyát!

Örömmel fogadjuk adományként:

- Az új, vagy újszerű állapotban lévő mese- és ifjúsági könyveket, társasjátékokat, egyéb játékokat, plüss figurákat
- Tartós élelmiszereket
- Tisztítószereket

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az adományokat ne csomagolják be, mert igyekszünk majd úgy szétosztani, hogy hasonló értékű és összetételű ajándékcsomagot kapjanak a rászoruló családok. Kérjük, hogy a tartós élelmiszereknél legyenek szívesek figyelni a szavatossági időre is!

A felajánlásokat a következő gyűjtőpontokon lehet leadni:

- A Nyírbátori Polgármesteri Hivatal földszintjén az 1. számú irodában november 18. és december 16. között, hétfőnként 9:00 és 17:00 óra között, péntekenként 9 és 12 óra között.

- A Szabadság téren, az adventi programokon, az erre kijelölt gyűjtőponton: 

December 1-jén, vasárnap 15:00-17:00 óra között az Ünnepi fények felgyújtásakor
December 8-án, vasárnap 16:00-17:00 óra között a 2. adventi gyertyagyújtáson
December 15-én, vasárnap 16:00- 17:00 óra között a 3. adventi
gyertyagyújtáson
December 16-án, hétfőn 16:00 -18:00 óra között a Bátori karácsonyon.

Segítségüket, adományaikat előre is köszönjük!


 

Áramszünet

Tisztelt Önkormányzat!
 
Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:
 
Nyírbátor
 
Tücsök Zártkert 4  2019-11-13 08:30 11:30
Tücsök Zártkert 1  2019-11-13 08:30 11:30
Kert utca Egész utca  2019-11-13 08:30 11:30
Nagyszőlő Egész utca  2019-11-13 08:30 11:30
Tücsök Zártkert 3  2019-11-13 08:30 11:30
Tücsök Zártkert 2  2019-11-13 08:30 11:30
Tavasz utca Egész utca  2019-11-13 08:30 11:30
Nyírfa utca Egész utca  2019-11-13 08:30 11:30
Napsugár utca Egész utca  2019-11-13 08:30 11:30
 
Köszönjük megértésüket!
 
Üdvözlettel:
E.ON Ügyfélszolgálat

Megemlékezés 

„Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak álmok, árnyak, évek.”  

November 1-jén 14 órakor a történelmi egyházak közös megemlékezést tartanak halottainkról a Városi köztemető ravatalozójának előterében. Minden megemlékezőt tisztelettel várunk!
 
          Baracsi                     Nyírbátor Város           Történelmi Egyházak      
   Temetkezési Kft.             Önkormányzata                      Képviselői                                                                                          


Tájékoztatás a közvilágítás feladatainak ellátására


Pályázatok:

  • Pályázat lakossági interet-hozzáférés és használat támogatására

  • Ösztöndíj pályázatok

További információ: http://nyirbator.hu/palyazatok

A fűtési időszakkal kapcsolatos tüzek megelőzése, a tüzelő- és fűtőberendezések biztonságos használata

Melléklet


Tájékoztató fúrt vagy ásott kutak engedélyeztetéséről

Tájékoztató bűz észlelési napló vezetéséről

Pályázati felhívás

Megállapított afrikai sertéspestis betegség miatt a fertőzött terület kijelölő határozat módosítása

Tájékoztató mezőgazdasági összeírásról