Pálma Wellness Hotel

A 2012-ben épült igényesen kialakított Pálma Wellness Hotel 2 szinten összesen 50 főt befogadó 10 apartmannal, bárral, szépségszalonnal, wellness részleggel rendelkezik.

A szálloda exkluzív, színekben gazdag kialakításával egy egyedi stílust kíván képviselni a modern világunkhoz igazodva úgy, hogy közben igazán otthonosan érezhessék magukat az ide látogatók. A jól felszerelt apartmanok mindegyike más-más színvilágot és designt követ annak érdekében, hogy a vendégek minden eltöltött éjszakát egy újabb élményként éljék meg itt.

A hotel egyaránt alkalmas családi nyaralásra, párok hétvégi kikapcsolódására, csoportok fogadására, üzletemberek megfelelő színvonalon történő elszállásolására.

A szálloda az igényekre igazítva több típusú apartmannal rendelkezik a standard kategóriától egészen a superior kategórián át a luxuslakosztályig. 
A recepciós részleg egyaránt alkalmas egy meghitt beszélgetésre egy finom kávé mellett, a svédasztalos reggeli vagy egy finom vacsora elfogyasztására a barátokkal, családdal. A szálloda rendelkezik továbbá egy bár résszel, ahol a vendégek a nap bármely szakában felfrissülhetnek koktél és italkülönlegességek, illetve sör és üdítőkínálatnak köszönhetően.

A földszinten található Szépségszalon, amely szívesen várja a szépülni vágyókat, illetve Szolárium gépek is a vendégek rendelkezésére állnak.