A Nyírbátor Jövőéjéért Egyesület kezdeményezésére és Nyírbátor Város Önkormányzatának támogatásával az ingyenes Városi EXPO keretein belül egy estére megkíséreljük feleleveníteni mindazt, amit az idén 15 éve útjára indított Azfeszt Zenei Fesztivál jelentett Nyírbátornak.

Fellépők:
Rage Against The Machine Tribute by SUBSCRIBE
A második fesztiváltól kezdve mindig csúcspontot jelentett a RATM tribute fellépése. Kevesen bírták ki ösztönös ugrálás nélkül a Subscribe zenekar zenészeiből verbuválódott tribute csapat koncertjeit. Nem lesz ez másként most sem!

Fish!
100% hardpop: nők, ital, műbalhé, popos dallamok, punkrock, korszerűtlen rapmetál, indiediszkó, saskabaré és mindezek ellenállhatatlan ötvözete.

Apey Akusztik
“Áron ‘Apey’ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül. Azt követően, hogy 2007-ben megnyerte Kelly Hits The Blue Sky nevű zenekarával az Azfeszt tehetségkutatóját olyan zenekarokat vitt sikerre frontemberként mint az idén 10 éves Apey & The Pea, a Neck Sprain, vagy a Trillion. 2010 óta megjelentetett 3 nagylemezt szóló előadóként is, és az utóbbi években már Európa színpadjai sem ismeretlenek számára.

Helyszín:
A rendezvény helyszíne ugyan nem a korábban megszokott Sárkány Wellness és Gyógyfürdő Nyírbátor, hanem az éppen funkciót váltó régi 2-es számú általános iskola udvara, azonban a „Thermal Rock’N’Roll” szlogenhez szeretnénk hűek maradni, így minden résztvevő kap a helyszínen egy karszalagot, amivel másnap délig történő beváltás esetén 50% kedvezménnyel látogathatja a fürdőt. Lazulásra felkészülni!

Ajánljuk figyelmetekbe a Városi EXPO többi programját is! Részletes információkat a 4 napos eseményről itt találtok: https://facebook.com/events/503717573697734/