Az Amon Oliver Productions június 1. és 3. között Nyírbátorban forgatja új, és rendkívül látványos közlekedésbiztonsági videóját. A sok száz lóerős driftautók versenypályán is döbbenetesek, de ez a forgatás igazán különleges lesz, hiszen a versenyautók és a versenyzők utcán mutatják meg, mire képesek. A szokatlan környezet még izgalmasabbá teszi a készülő videót, és mivel a várossal közös szervezésben történik a fogatás, Nyírbátor lakói is a részesei lehetnek a folyamatnak, és találkozhatnak Ámon Olivérrel valamint Sturcz Antallal. 
 A videó főszereplője Olivér Mercedes C600 versenyautója, ez egy profi, driftre épített célgép, 650 lóerővel. A C600 különleges igények szerint épült, ennél fogva látványos, hangos, és főleg elképesztően gyors. Nem ez lesz viszont az egyetlen durva gép a három nap alatt, hiszen Kiss Norbi, Európa-bajnok kamionversenyző is elhozza a versenykamionját, de tiszteletét teszi még Michelisz Norbi, túraautó-világbajnok is, valamint a Markom Racing több profi driftversenyzője. 
 A csapat szeretné kimutatni a háláját Nyírbátornak, ezért június 3-án, a forgatás végeztével látványos autós bemutatót tartanak a város főterén.