Termál Apartman és Panzió
A Termál Apartman Panzió egész évben várja vendégeit. A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő bejárata egy kellemes rövid sétával elérhető, az apartmannal szemben pedig egy kedvelt horgásztó található.

Superior és stúdió apartmanok 2-6 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, LCD TV-vel, hűtővel, klímával, WIFI-vel, terasszal rendelkeznek. Az apartman parkjában lévő hatalmas filagóriák is a vendégek kényelmét szolgálják, grillezési és bográcsozási lehetőséggel. Az árak tartalmazzák az egész napos belépőt is a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe.

A zöldövezeti környezet, a fürdő kényeztető szolgáltatásai, a közeli lovarda által nyújtott sportolási lehetőségek, valamint Nyírbátor történelmi nevezetességei sok-sok élményt nyújtanak.

Lakodalmak, céges rendezvények, baráti és családi összejövetelek színvonalas megtartására van lehetőség 300 főig, szolid árakon. Esküvők alkalmával igény esetén romantikus kültéri esketési helyszínen mondhatják ki a boldogító „IGEN”-t a fiatalok. Az ifjú párnak nászutas lakosztály az ajándék, a távolról érkező vendégeknek pedig kedvezményes szállást biztosított.